Unibet och Astralis i nytt mångmiljonavtal

Unibet blir Astralis officiella betting partner

Unibet är Astralis nya partner

Unibet står från och med nu som Astralis officiella betting partner efter att spelbolaget Kindred Group(som tidigare hette Unibet Group) kommit överens med världsetta om ett nytt avtal. Affären innebär att spelbolaget kommer jobba tajt med Astralis för att främja intresset kring esport. I pressmeddelandet så rör det sig om ett mångmiljon-sponsoravtal och enligt TV2 Norge rör det sig om en affär på cirka 27 miljoner kronor till Astralis, men det är inget som är bekräftat från vare sig cs:go-laget eller Unibet. Som en del av avtalet kommer Unibet även lansera ett par nya initiativ och erbjudanden dom kommande månaderna.

Unibet blir därmed Astralis femte partner. Sedan tidigare finns även Turtle Beach, Jack and Jones, NOCCO och esports.com med på listan över sponsorer.

Esport har vuxit till en mångmiljardindustri med en fan-bas från alla hörn av världen. Astralis är stjärnan i CS:GO-världen, och vi är väldigt exalterade över att få samarbeta med det bästa laget i världen.

Rhodri Darch, Kindred Group

 

Esport blir en del av Asian Games 2019

RFRSH Entertainment bakom framgången

Astralis ägare RFRSH Entertainment lyckades samla in 100 miljoner kronor i en investeringsrunda tidigare i november. Investerarna ska ha varit Danmarks Tillväxtfond Sunstone och Creandum.

Vi är oerhört stolta över att välkomna Unibet som huvudsponsor för Astralis i en affär som säkerställer Astralis stabilitet och tillväxt i åratal. Genom att ingå en långsiktig affär som kommer vara tydligt synlig på alla Unibets marknader, cementerar vi både Unibet och Astralis som viktiga intressenter på den globala eportmarknaden för kommande år.

Jakob Lund Kristensen, Grundare av RFRSH

RFRSH blev nyligen även accepterade i Riot Games LEC league efter att ha tagit över League of Legends organisationen Origen.

 

ESEN Esports har lanserat en ny plattform

Astralis har det senaste året varit dominanta inom cs:go med titelvinst efter titelvinst. Esport börjar bli precis så kommersiellt som man länge har väntat på och exponeringen via dom bästa lagen inom dom kändaste titlarna är extrem. Att fler och fler företag försöker skriva avtal med världsettan faller sig därför naturligt och vi lär få se flera spännande avtal skrivas den kommande tiden.

Bild: Astralis

Närmar sig Starbreeze konkurs?

 

Lämna en kommentar