ENCE i nytt samarbete med Samsung

ENCE får en ny partner i Samsung

ENCE siktar mot toppen

Dom nordiska länderna fortsätter att leverera inom esport. Tidigare i veckan skrev vi om Astralis nya monsteravtal med Unibet och nu är det ENCE’s tur att avslöja ett nytt stort samarbete. Och man är både stolta och ser exalterat över det nya avtalet.

Vi på ENCE är mycket glada över att ha Samsung ombord. Två varumärken som leder av exempel och tror på att bara ge det bäst inom sina områden är den typen av samarbete vi stolt kan stå bakom. Att kunna sätta ihop vår organisation med Samsungs handdatorer, bärbara datorer och SSD’s hjälper oss att tillhandahålla bättre content och bättre spelande på resande fot och hemma.

Joona Leppänen, ENCE

Fler och fler företag och märken söker till olika lag och försöker hitta möjligheter att investera och synas inom esport. Näst på tur är alltså Samsung som skriver ett sponsoravtal med det finska storlaget. ENCE är utan tvivel det bästa laget i Finland och är i dagsläget rankade på en fjortondeplats i världen med ambitioner att nå toppen.

Samsung är väldigt exalterad över att samarbeta med ENCE – ett världslag inom esport. För att kunna se till att de kan leverera och spela på toppnivå även när dom är på språng. Med sina nuvarande mobila enheter, Samsung Note 9 och Galaxy Watch kommer ENCE aldrig att sakna kraft och prestanda. Med det här partnerskapet förbinder sig Samsung Finland att stötta det lokala finländska fenomenet för att se till att de lyckas ytterligare.

Mika Engblom, Samsung Finland

 

Esport kommer bli en del av Asian Games nästa år!

ENCE tar hem DreamHack Winter 2018

Ence som skulle varit med i esport-vm men fick lämna återbud på grund av ett hektisk schema tog sig nu till Sverige och Jönköping för att delta i DreamHack Winter. Och som dom gjorde det. Efter att ha förlorat med 2-0 mot G2 i första matchen så gick man därefter obesegrade genom DH. Med vinst över Optic Gaming, revansch mot G2 och sedan slog man ut Heroic i semifinalen innan finalen stundade. Lite mer överraskande var ENCE’s finalmotståndare Bravado som gick helt obesegrade ända fram till finalen. I den sista matchen i den sista DreamHack-turneringen för året så vann dock ENCE med stjärnan Allu i spetsen(som haft sejourer i bland annat FaZe, Mousesports och NiP) över Bravado med betryggande 2-0 (16-9, 16-5). Man gick därmed segrande ut turneringen som hade en prispott på $100.000 varav $50.000 gick direkt till vinnaren.

 

Allu – #EZ4ENCE

 

Female Legends ligger bakom ny esportliga

Lämna en kommentar