Lotb blev historiska vinnare av Svenska Elitserien CS:GO

Lotb tar hem den första säsongen av SECSGO!

Lotb tog sig hela vägen till förstaplatsen

Vi tar det från början. Efter en svajig inledning av serien, med tre förluster på dom fyra första matcherna, så lyckades laget från Kalmar trotts allt vinna grundserien. Lotb(Lord of the bots) la om planen och lyckades implementera sitt eget spel på ett ypperligt sätt och vann därefter 16 av dom kommande 18 matcherna i den högsta serien. Det var spännande in i det sista och det var på håret man lyckades ta hem serien då man slog lilmix med endast EN poäng i tabellen.

lotb

 

Vinnarlaget

Edwin ’eddeman’ Sazesh

Lucas ’LBNS’ Bauermeister

Adam ’dezon’ Wahlqvist

Jonathan ’DORFEN’ Hindorf

Filip ’goffe’ Gaufin

 

Världseliten i PUBG i Stockholm

Stundvis jämt men Dorfen och grabbarna visade varför man vann grundserien

På väg till finalen slog man en av dom stora förhandsfavoriterna Granit Gaming i semifinalen. I finalen ställdes man mot Gävle-laget Frillkammare. Trotts stundvis jämt spel så kunde Lotb vinna betryggande utan att Frillkammare lyckades ta det till en tredje och avgörande karta. Lotb valde den första kartan som blev Nuke. Där lyckades Jonathan ”Dorfen” Hindorf ta sitt lag till en säker seger med 16-12. Under andra kartan, Train, såg det ljusare ut för Frillkammare som hade en ledning med 8-7 i halvtid innan Lotb lyckades läsa sönder Frillkammares spel under den andra halvan. Slutresultatet på Train blev 16-11. 2-0 till Lotb innebar 150 000 kronor, dyra datortillbehör på spel och en historisk vinst av den första säsongen av Elitserien.

Nu ska vi bara fira och ha kul, och nästa vecka får vi snacka igenom hur vi ska fortsätta framöver.

Jonathan ”Dorfen” Hindorf

Vi säger härmed stort grattis till Lotb och hoppas att vi får se er än vassar nästkommande säsong. Vi säger även tack till sportbladet och alla som gjort secsgo till vad det redan är. Vi ser framemot säsong 2!

Lilmix slog Granit Gaming med 2-0 i bronsmatchen och hamnar därmed på en imponerande tredjeplats.

I januari drar kvalet till säsong 2 igång!

lotb

 

Vilka möjligheter ser Valve med det nya Danger Zone?

FOTO: Secsgo

Lämna en kommentar