SK Gaming i samarbete med INTERSPORT

SK Gaming skriver avtal med INTERSPORT

SK Gaming tar esport ett steg närmre den klassiska sporten

En ny video spreds där man ville tillkännage och fira släppet av den nya matchtröjan som man lanserade tidigare i december. Klippet var inspirerat av en så kallad ”unboxing”-video som är ett allmänt känt och uppskattat fenomen online. I videon ser vi lådor med INTERSPORT-loggor som färdas genom Tyskland via lastbilar och helikoptrar. För att slutligen hamna i en hangar där lådorna öppnas ihop med delar av SK Gamings organisation. SK är även partners sedan tidigare med Deutsche Telekom, Razer, Sennheiser och Mountain Dew. Detta är dock INTERSPORTs första samarbete inom esport.

Vi ville visa vår uppskattning till esport på bästa möjliga sätt. Med SK har vi hittat en partner som förkroppsligar sporten som ingen annan – och är inställd att än en gång sikta mot Europas topp med den nya LEC-platsen. Med detta partnerskap ville vi särskilt stärka bindningen till vår unga målgrupp eftersom esport är ett område som har fått stor uppmärksamhet de senaste åren.

Niko Lindauer, INTERSPORT Tyskland

Lotb historiska vinnare av Svenska elitserien CS:GO

Den tyska esport-organisationen SK Gaming har ingått ett avtal med INTERSPORT som har resulterat i en ny design av deras matchställ. Tröjorna som tagits fram inför kommande säsong har producerats exklusivt och i en begränsad upplaga. Tröjorna går i detta nu att beställa på INTERSPORTs tyska sida. Utöver tröjorna kommer samarbetet utvidgas och innefatta content för sociala medier och aktiviteter som kommer anordnas i INTERSPORT-butiker över hela Tyskland.

Vi har satsat mycket på SK Gamings framtid de senaste månaderna. Så tidpunkten för detta partnerskap kunde inte ha varit mer perfekt. Nya talanger, vår återkomst till League of Legends ”Champions League” och en ny partner. INTERSPORT, som passionerat stöder och presenterar denna utveckling på ett passande sätt.

Alexander Müller, SK GamingAstralis tar hem historisk Grand Slam

sk gaming

SK antagna till LEC

SK Gaming var ett av 10 lag att accepteras in i LEC – tidigare känt som EU LCS – vilket annonserades förra månaden. Ligan börjar redan om en månad, den 18e januari, där man under säsongen kommer ställas mot Fnatic, G2 Esports, Origen, Rogue, FC Schalke 04, Team Vitality, Misfits Gaming, Splyce, och exceL Esports.

Denna affär kunde inte ha kommit vid ett bättre tillfälle med tanke på att SK Gaming är på väg in till finrummet i LEC, och genomförandet av videoklippet var över förväntan. SK Gaming har en lista över bara några få partners. Införandet av ett stort icke-endemiskt företag som INTERSPORT är riktigt bra.

Esports Insider

Snacket om esport räknas som en sport eller inte får nytt liv var och varannan vecka men det är avtal som dessa som kommer få över tvivlarna på rätt sida i slutändan.

FOTO: intersport.de

Plugga esport? Läs våran sammanställda lista av esport gymnasium!

Lämna en kommentar