Renegades knyter till sig Champion i ett flerårigt avtal

  • #13 i världen 2018 inom CS:GO
  • Svenska NBA-stjärnan Jonas Jerebko är VD för Renegades
  • Nytt avtal med Champion

Renegades dominerar i Nordamerika

Renegades är en av Nordamerikas främsta multi-gaming esportorganisation. Med professionella spelare och lag i världens största konkurrenskraftiga spel såsom Fortnite, Paladins och CS:GO. I det sistnämnda lämnade man 2018 bakom sig på en fullt godkänd 13:e plats i världen.

Nytt mångårigt avtal med Champion

Tidigare i veckan meddelade den globala esportorganisationen Renegades att man ingått ett nytt mångårigt avtal med det inflytelserika varumärket Champion. Avtalet kommer innebära att Champion blir officiell leverantör av livsstils- och tävlings- kläder.

renegades

Som ett av dom första riktigt stora samarbetena mellan ett av dom större klädvarumärkena och en professionell organisation inom esport visar tillkännagivandet på hur esport håller på att skapa ett nytt segment av kläder för spelare och tittare inom esport. Genom det nya samarbetsavtalet med Champion kommer företaget bland annat ta fram limited edition kollektioner för kunna knyta an premium-, livsstils- och esport-kläder för entusiaster.

Som en innovatör inom activewear är Champion glada över att samarbeta med en inflytelserik esportsorganisation som Renegades för att ändra vad det innebär att vara en idrottsman i den moderna världen. Esport är en bransch som fortsätter att växa. Och Champion är stolt över att vara en del av den resan med Renegades.

Tyler Lewison, Champion Teamwear

MTG ett mycket ”spännande uppköpsobjekt

Svenska NBA-stjärnan Jonas Jerebko är VD för Renegades

Organisationen grundades 2015 av Christopher ”MonteCristo” Mykles och har sedan dess blivit ett världslag inom esport. 2016 köpte svenska basketproffset Jonas Jerebko, som för tillfället tillhör Golden State Warriors(som vunnit ligan dom två senaste säsongerna), rättigheterna till franchisebolaget. Sedan svensken tog över bolaget så har organisationen flyttat huvudkontoret till Detroit, MI. Jonas ser ljust på det mångåriga samarbetet med Champion.

Champions autentiska varumärke passar perfekt för Renegades. Vi är väldigt exalterade över att få jobba med Champion-varumärket och vara en del av arvet som har hjälpt till att forma deras långsiktiga historia och framgång.

Jonas Jerebko

Läs mer om esport betting och hur marknaden väntas utvecklas under 2019

Lämna en kommentar