Red Bull presenterar: OG’s osannolika resa till vinsten i TI8

  • Historier kommer berättas
  • Red Bull släpper film om OG’s väg till vinsten av TI8
  • Världens största esport-turnering – The International

I och med att TI9 stundar så väljer Red Bull att släppa en film om OG’s väg till förra årets titel. Det är inget ni vill missa!

Få som följer esport och främst Dota 2 kan ha undgått att det var OG som tog hem TI8. Men det var nog inte alla som kände till historien bakom. En historia som är precis så osannolik som man vill att den ska vara.

Filmen sammanfattar resan på ett ypperligt sätt. Från de djupaste dalarna till de högsta topparna. Vi får följa Johan ”N0tail” Sundstein och hans OG ta sig igenom motgångar, förluster, avhopp och bara ett par månader innan eventet startar stå på linan till att lägga ner. För att sedan få uppleva den största av framgångar en spelar kan göra.

Filmen är även perfekt för dig som vill få en introduktion och förståelse för esport, Dota 2 och hur stor sporten faktiskt är och kommer bli.

Du kommer inte hitta någon bättre uppladdning inför nästa veckas fullmatade TI9. Så luta dig tillbaka och njut av filmen som kommer ge dig gåshud. Vi lovar att du inte kommer bli besviken!

Interviewer: Who was there for you?

N0tail: All six of them.

Lämna en kommentar