Fnatic värvar roeJ och nicoodoz från Copenhagen Flames

  • Copenhagen Flames släpper roeJ och nicoodoz
  • Fantic hoppas kunna vända den dåliga trenden
  • Nico ”nicoodoz” Tamjidi har stuckit ut på den danska scenen under 2022
  • Copenhagen Flames ser sig om efter en ny trupp

Copenhagen Flames släpper stjärnduo

Att line up:en i Copenhagen Flames skulle säljas/splittras kom inte som någon chock, så sent som i vintras var femma påväg att säljas till en nordamerikansk organisation och Flames har varit tydliga med sina intentioner för framtiden. Kvar i laget finns idag jabbi, HooXi och Zyphon som samtliga ligger ute till försäljning på marknaden – förhoppningen är att hitta nya organisationer för spelarna snarast möjligt för att kunna börja bygga om från grunden.

Fnatic hoppas nu lämna en tung period bakom sig

Fnatic hoppas nu med nyförvärven kunna lämna en minst sagt turbulent tid bakom sig. Utöver uteblivna resultat och en mängd spelarbyten den senaste tiden blev det under mars månad officiellt att talangen, tillika världsstjärnan, Brollan lämnar Fantic för rivalen NIP. Så sent som för några dagar sedan meddelade även organisationen att ALEX och poizon flyttas till bänken, samtidigt som Peppzor återigen går tillbaka till Fnatic Rising. Kvar blev KRIMZ och mezii, två spelare som man nu valt att bygga det nya laget runt.

Lovande förstärkning för Fnatic

RoeJ och nicoodoz kommer från en framgångsrik sejour i Copenhagen Flames där man utifrån förutsättningarna radat ut bra prestationer. Dom båda spelarna har varit en avgörande del av laget och nicoodoz har under dom senaste månaderna varit en av danska CS:GO-scenens absolut starkast lysande stjärnor.

Copenhagen Flames leter nytt blod

Nu ser sig den danska succé-organisation om efter en ny line up att skapa framgång med. Man letar i första hand efter rå talang snarare än etablerade proffs då organisationens förutsättningar inte kan hantera den ekonomiska pressen för att stanna i toppskiktet. Målet är med andra ord att bygga upp och inte att köpa en färdig produkt. Med tanke på organisationens track record och framgång inom just det så kan vi känna oss trygga i att vi snart ser den danska flamman på världsscenen igen.

Lämna en kommentar