Brollan – Sveriges blivande storstjärna?

Ludvig ”Brollan” Brolin spås en lysande framtid

Brollan – ”The Swedish talent”

Det allt oftare nämnda smeknamnet ”The Swedish talent” är befogat. Bara 16 år gammal och redan en etablerad spelare med potential att bli en av dom bästa i världen ser vi nu Ludvig i det nykomponerade Fnatic. Ludvig ”brollan” Brolin var med i den första säsongen av realityserien Gamerz och har efter det hunnit med att representera både GODSENT och Red Reserve innan han i Oktober alltså anslöt till Fnatic.

 

Igår drog esport-VM igång och vårat landslag är på plats

Tog Fnatic till semi i IEM Chicago

Svensklaget är klara för semifinal i IEM Chicago efter en tung vinst mot förhandsfavoriten tillika tredjerankade Team Liquid. Laget har förhoppningsvis lämnat den tuffa perioden bakom sig och är redo att klättra upp i rankingsystemet igen. Idag ligger man på en 26e plats på världsrankingen.

Det känns fantastiskt att vara i semifinalen

-Ludvig ”Brollan” Brolin

Och supertalangen har all rätt att känna sig nöjd. Trotts att lagets lineup är rykande färsk så visade man upp ett riktigt fint spel där Brollan stack ut rejält och visade varför så många talar gott om den unge spelarens framtid. Under den tredje och sista kartan var Brollan helt avgörande med sina 25 frags. Statistiken efter matchen visar att Brollans k/d-rotation landade på plus 15, ingen av dom resterande spelare i matchen hade en rotation på över fem.

Hyllningarna till matchens mvp var många och allt tyder på att hajpen kring supertalangen är befogad.

 

Astralis tog hem FACEIT Majorn

Semifinalerna spelas ikväll

20.00 ikväll ställs Brollan och Fnatic inför en än större utmaning när man nu möter världsettan Astralis i Semifinalen. I den andra semin ställs Liquid mot stjärnspäckade FaZe med svenska Olofmeister i spetsen. Vi får hålla tummarna för att vi får se åtminstone en svensk i finalen på söndag.

 

“The Invincibles” når den Svenska Elitserien i CS:GO

Lämna en kommentar