Spelbolagen som erbjuder vad på Esport

casinopiloten

Som alla fan av esport redan vet har denna form av spel växt sig allt starkare på senare år och förväntas fortsätta växa i popularitet framöver. Numera lockar esportevent en enorm mängd nätspelare och har kapacitet till att fylla arenor. I takt med att esport fått fäste runt om i världen har även bettingsajter fått upp ögonen för sporten och börjat erbjuda sina kunder möjligheten att betta på resultat i olika turneringar.

Typer av bets på esport

Det finns flera olika varianter av oddsspel som kan göras när det kommer till esporter. Vanligast är att man satsar på vem som kommer vinna en specifik match, eller om den kommer sluta oavgjord. Det går även att satsa på vem som går vinnande ur en specifik turnering. Slutligen finns det så kallad livebetting. Speciellt med livebetting är att man kan följa oddsen under tiden matchen spelas. Beroende på hur det går i matchen förändras oddsen.

Spel att välja mellan

Det finns en mängd olika spel inom esport. De vanligaste är Dota 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft 2, PUBG, Hearth-stone, Vainglory och Heroes of the Storm. Dessa kommer från olika spelleverantörer som Blizzard Entertainment, Valve Corporation och Riot Games.

Att lyckas med betting

Den stereotypiska spelaren som bettar på esport är vanligtvis en person med intresse för sporten. Precis som i alla sporter gäller det att besitta viss kunskap för att ha en ordentlig chans att gå vinnande ur ett bet. Några saker att ha i åtanke när man bettar på esport är följande:

  • Kontrollera matchens deltagare och läs på om deras historik och tidigare resultat. Om lagen mötts tidigare kan du se på de tidigare resultaten och där få en fingervisning på hur det kan komma att sluta.
  • Håll dig uppdaterad. Mycket kan hända innan matchstart; viktiga spelare kan bytas ut på grund av oförutsedda anledningar, vilket kan leda till att laget försvagas. Till din fördel eller ej.
  • Följ matchen live. Om det inte går som det tänkt dig när du gjorde din första insats kan du ibland begränsa förlusten genom att satsa på motsatt resultat. 
  • Spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora. Oförutsedda saker sker och resultat blir ofta annorlunda än man tänkt sig. Lyckad betting involverar oftast viss återhållsamhet. 

Här kan du satsa på esport

Esport som fenomen är egentligen inte mer än 10 år gammalt och har exploderat i popularitet de senare åren. Det är därför först på senare år bettingsajter börjat erbjuda betting på esportevent. Olika sajter har olika mycket fokus på esport och en sajt som Pixel.bet har det som sitt främsta fokus, medan andra sajter har det som en liten del av ett stort sortiment. Några spelbolag som erbjuder oddsspel på esport är Pixel.bet, Yobetit.com, Bethard, LeoVegas, 888 Sport, Bet365, Hajper och Betway. Som du säkert redan listat ut så slipper du krånglig registrering på samtliga spelbolag.

Bonus när du spelar på esport

De flesta bolag som erbjuder oddsspel på esportevent har en oddsbonus/bettingbonus. Den här typen av bonus brukar i de flesta fall även gå att använda när man spelar på esport. Kika därför gärna på olika sajter för att se vilken bonus som eventuellt skulle kunna passa dig.

Lämna en kommentar