Astralis Group – Stor succé inför börsnotering

  • Astralis Group driver tre varumärken: Astralis, Origen och Future FC.
  • I augusti 2019 lyckades bolaget nå break even efter bara tre år.
  • Astralis Group räknar med att industrin fortsätter växa med +20% per år.

Astralis Group börsnoteras

Att det finns gott om bolag som börjat fokusera på esport är det ingen fråga om, men att en organisation som Astralis Group går till börsen ger oss en helt ny dimension. Astralis Group är en av världens största och mest framgångsrik esportorganisationer som bara på tre år, till skillnad från många andra, lyckats nå break even. Astralis har ända från start jobbat med att bygga ett starkt varumärke som skulle stå för professionalism och framgång vilket man får säga att dom lyckats med nu när vi står med resultatet. Inför noteringen då? Aktien blev övertecknad med 77,55%.

Bygger framgången på analyser och statistik

Det har redan från start funnits en målmedvetenhet inom organisationen och har man följt CS:GO-laget så har man fått uppleva en helt annan seriositet till sporten jämfört med många andra. Alltifrån hur man jobbar och tränar fysiskt och psykiskt till kost.

Mycket av Astralis framgång bygger på analyser och statistik, nu har man även startat ett samarbete med analysbolaget Newzoo för att skapa ännu bättre förutsättningar för organisationer framöver.

Vi kommer att fortsätta att bygga de mest vinnande lagen i världen samt utveckla våra kommersiella plattformar. Vi ser stor potential för att vidareutveckla våra produkter och skala verksamheten globalt.

Nikolaj Nyholm, Grundare och VD för Astralis Group

Astralis Group anställde under september månad Anders Hørshol som vise VD vilket får ses som ett steg i rätt riktning. Anders har tidigare varit VD för FC Köpenhamn och haft en roll inom MTG.

Kolla på presentationen nedan för mer info

Imorgon den 9:e december väntas bli första handelsdagen för esportbolaget på Nasdaq First North Growth Market Denmark. Bolagets förkortning kommer vara ”ASTGRP” och priset per aktie inför noteringen har legat på 8,95 DKK.

Lämna en kommentar