Tjäna Pengar Hemifrån med Matched Betting

oddsmatcher

Är du intresserad av att varva dataspelandet med att tjäna lite extra pengar hemifrån? Sättet som vi ska presentera är både enkelt att lära sig och enkelt att utföra. Metoden kallas matched betting och med hjälp av metoden kan du tjäna upp till 17.000 kr, helt skattefritt.  Hos Oddsmatcher hittar du matched betting guider som i 6 enkla steg förklarar hur metoden fungerar och hur du går till väga.

Matched-betting-guide

Metoden går ut på att omvandla bonusar som spelbolagen ger dig när du registrerar dig som ny kund till riktiga och uttagbara pengar på ditt konto. Att erbjuda oddsbonusar är ett sätt för spelbolagen att locka nya kunder till att registrera sig på just deras spelsida och spelbolagen tävlar om att erbjuda de bästa oddsbonusarna. När du hämtar en bonus så kommer den med krav, ett av dessa är omsättningskravet. Ett omsättningskrav informerar dig om att du måste spela för en viss summa pengar innan din bonus blir upplåst och tillgänglig för uttag. Bonusarnas krav gör att du i regel riskerar att förlorar dina insatta pengar och bonusen som du fick. Men med hjälp av matched betting så tar vi bort den risken!

Oddsbonusar-oddsmatcher

Hur funkar matched betting?

Matched betting går ut på att omvandla bonuspengarna till rena vinster. Med hjälp av enkel matematik och ett verktyg som jämför odds hjälper vi dig att omsätta dina pengar utan att förlora din insats. Eftersom du också har fått en bonus så kommer du kunna ta ut dina insatta pengar tillsammans med bonuspengarna som du fick, helt skattefritt. Matched betting är välkänt i framförallt England där idag hundratusentals användare använder sig av metoden.

Vi tar ett kort exempel;

Du spelar på att Manchester United vinner mot Tottenham hos spelbolaget där du registrerade dig och tog emot en bonus. Du vinner alltså på spelbolaget om Manchester United vinner matchen. Hos Betfair Exchange, som är en spelbörs, spelar du istället på att Manchester United INTE ska vinna, alltså så vinner du på Betfair om det blir oavgjort eller om Tottenham vinner. På detta sätt har du täckt alla utgångarna och vinner på en av sidorna oavsett vilket resultat det blir i matchen. För hos en spelbörs som spelbörs erbjuds nämligen möjligheten att spela på att något inte ska ske, vilket skiljer sig från lite mer vanliga spelbolag. Med hjälp av Betfair kan vi också täcka flera utgångar av en match. Om du i exemplet ovan vinner på Betfair kan du ta ut dina vinster direkt! Vinner du däremot på spelbolaget fortsätter du spela på samma sätt tills omsättningskravet är uppfyllt och dina pengar blir tillgängliga för uttag.

Oddsmatcher hjälper dig med allt du behöver för att komma igång redan idag. Vi hjälper dig med guider, de senaste oddsbonusarna och support, allt för att du enkelt ska kunna komma igång och tjäna pengar. Vi erbjuder också gratis Skype-lektioner där vi steg för steg går igenom metoden. Så tveka inte, besök eller kontakta oss idag för att börja tjäna pengar framför datorn!

Lämna en kommentar