Vill du representera svenska E-basketlandslaget?

  • FIBA fortsätter sin framgångsrika satsning på esport
  • Säsong 2 av FIBA Esports Open 2020 står för dörren
  • Svensk basket söker nu spelare som vill representera Sverige

FIBA Esports Open 2020

FIBA kommer under den kommande helgen fortsätta sin mycket uppskattade satsning på esport. Den första upplagan av FIBA Esports Open 2020 gick av stapeln i somras och inför del två har arrangören utökat antalet deltagande lag som nu består av 38 landslag från hela världen. I den europeiska turneringen hittar vi länder som Ryssland, Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Tyskland, Storbrittanien, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Turkiet och Ukraina. Dock inte Sverige. Än.

Matcherna som spelas under den andra upplagan i helgen sänds live på FIBA:s samtliga kanaler och resultaten från matcherna hittar du här.

Är du rätt person att representera det svenska E-basketlandslaget?

Nu ser Svensk basket en gyllene chans att följa strömmen och bli en del av den populära esportsatsningen och söker därmed rutinerade NBA 2K-spelare som är redo att steppa upp och representera svenska e-basketlandslaget i kommande FIBA-turneringar.

Så är du grym på NBA 2K, har fyllt 16, är svensk medborgare och har en MyCareer-karaktär med minst 95 i rating så har du nu möjlighet att söka en plats i det svenska landslaget inför kommande esportevent.

Om du är rätt person så hör av dig till info@basket.se snarast!

Lämna en kommentar