Guild Esports Rekryterar Tekken 8 Spelare

Guild Esports, den Londonbaserade e-sportorganisationen med stöd från David Beckham, har nyligen meddelat att de utökar sin verksamhet till ännu en tävlingsscen genom att rekrytera en ny spelare för Tekken 8. Organisationen har tecknat ett 12-månaderskontrakt med Awais ”Awais” Iftikhar, en spelare som förväntas representera Guild i den kommande Esports World Cup och andra framtida tävlingar.

Med detta nya tillskott hoppas Guild att stärka sin position på e-sportmarknaden och locka fler talanger och fans till sin organisation. Att gå in i Tekken 8-scenen visar på Guilds ambition att bredda sitt engagemang och sin närvaro inom olika spelgenrer. Awais, som nu bär Guilds färger, kommer att få tillgång till organisationens resurser och expertis för att förbereda sig inför de kommande utmaningarna.

Jasmine Skee, Guild’s VD, betonade vikten av att välja rätt ögonblick för att expandera: ”Timing är avgörande i e-sport, och vi tror att vår entré i Tekken 8 är helt rätt tajmad. Vi är övertygade om att Awais kommer att representera oss med stolthet och framgång i de kommande turneringarna.”

Guilds inträde i Tekken 8 är inte bara en strategisk satsning, utan även ett tecken på deras engagemang för att stödja och utveckla talanger inom olika spel. Med ett starkt stöd från sina sponsorer och en solid organisation i ryggen, är Guild Esports väl rustade för att göra avtryck på Tekken 8-scenen.

Sammanfattningsvis visar Guild Esports genom denna rekrytering sin förmåga att attrahera toppspelare och deras vilja att expandera inom nya tävlingsområden. Awais och Guild går nu en spännande framtid till mötes, fylld med möjligheter att göra avtryck i e-sportvärlden. Med den kommande Esports World Cup och lanseringen av Tekken 8 i horisonten, är förväntningarna skyhöga och möjligheterna många. Guild Esports fortsätter att visa att de är en kraft att räkna med inom den ständigt växande e-sportindustrin.

Guild esports har höga ambitioner inför Esports World Cup

Denna nyhet släpptes bara dagar efter att Guild Esports gått ut med att man signat ett Rennsport-lag, med målet att truppen ska tävla i den pågående ESL R1-tävlingen för att nå en plats i den kommande turneringen under Esports World Cup i sommar.

Lämna en kommentar