Gamingzone och MRG har utsett VD för ny esportssatsning

Mr Green kommer tillsammans med Gamingzone skapa en ny community för esport.

 

Mr Green och Gamingzone Entertainment har hittat en VD för sin esportssatsning

Det var i ett pressmeddelande den 21 Maj i år som bolagen gick ut med informationen om att man gemensamt kommer starta ett bolag med inriktning på esport. Bolaget, vars namn ännu inte är officiellt, kommer vara en nystartad community med fokus på underhållning och nyheter. Det kommer även ges möjligheter till spelande. Vilket ändå får ses som väntat med tanke på vilka bolag som ligger bakom. Även om det inte uttrycks som något prio i pressmeddelandet. Den som ska styra denna skuta är ingen mindre än den nyblivne VD:n  Niklas Grawé. Niklas har en gedigen erfarenhet från bolaget Tre och kommer närmast från en post som VD får Hallon, som han varit med och byggt upp. Utöver det har han varit med och byggt upp både Groupon och Wayfinder. Med Niklas digitala kompetens och sin erfarenhet av att bygga upp verksamheter så ser detta ljust ut.

”Vår ambition är att alla esportsföljare ska älska att vara i vår community.”

-säger Niklas Grawé

Ett helt klart spännande sammarbete där ett växande Mr Green med en bred portfölj av iGamingsajter tar hjälp av en gedigen ”esport-expert” i Gamingzone för att nå ut till en ny typ av marknad. Vi skrev tidigare om hur stor marknaden för betting inom esport väntas bli, vilket även Mr Green har insett.

”Underhållning och betting inom esports är ännu i sin linda. Vi är övertygade om att det finns intressanta och underhållande sätt att erbjuda följarna något mer än de satsningar som förekommit fram tills nu”

-säger Karl Mikael Cakste, Gamingzones grundare

Lanseringen av bolaget väntas ske nu i höst. Bolaget ägs till 55% av Mr Green och 45% av Gamingzone Entertainment.

Lämna en kommentar