F0rest lämnar Ninjas In Pyjamas för Dignitas

Hittasmslan
  • F0rest lämnar Ninjas In Pyjamas för Dignitas
  • Återförenas med tidigare lagkamrater
  • Ny ersättare i Ninjas In Pyjamas är hittad

F0rest lämnar det legendariska laget

Som en av få legendarer kvar i Ninjas In Pyjamas har nu Patrik ”f0rest” Lindberg efter sju år i organisationen gjort sitt. Han har varit en del av laget sedan satsningen började på CS:GO och är en av dom mest framgångsrika spelarna i Sverige. Nu väljer han att själv lämna för att återförenas med ett gäng gamla lagkamrater.

Under september 2019 fick vi se Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund bänkas av NiP för att sedan på egen begäran lämna efter sina sju år i organisationen. Han har sedan dess varit utan lag men ser nu ut att vara en del av samma framtidsplaner som f0rest.

Kan Dignitas bli ett nytt storlag?

Dignitas meddelade under slutet på förra året att man kommer ta in ett nytt manligt CS:GO-lag i organisationen. Det spekulerades vilt om vilka som skulle ingå och enligt flera källor var dom gamla lagkamraterna Adam ”friberg” Friberg, Richard ”Xizt” Landström och Patrik ”f0rest” Lindberg tilltänkta redan från start. Utöver dessa gick det starka rykten om att även Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund skulle ingå i planerna, vilket verkar stämma. Det skulle i sin tur innebära en återförening med fyra av dom fem spelare som tillsammans gick obesegrade genom 87 matcher säsongen 12-13.

Utöver återföreningen av dom gamla vännerna så kommer vi få se ett nytt ansikte i konstellationen. Den 19-årige norsken Håkon “hallzerk” Fjærli ska ha varit aktuell redan för ett par månader sedan och väntas bli den sista pusselbiten.

Vill man bli lika bra som spelarna i NiP och Dignitas så krävs det mycket träning och hårt arbete. Men även bra material som kan kosta en hel del. Under årets fattigaste månad kan man därför behöva hitta ett smslån snabbt om man är i behov av bra gaming-utrustning direkt, som man sedan kan betala tillbaka när lönen kommer.

Tränaren får lämna

Även NiP’s coach lämnar laget. Faruk ”pita” Pita sparkas efter ett tufft år utan nya titlar. NiP’s nya operativa chef Jonas Gundersen säger att man behöver förändring för att kunna påverka CS:GO-scenen framåt och har redan hittat en ersättare i Björn ”threat” Pers som varit assisterande i klubben sedan oktober.

Det suger att jag måste lämna, jag ska inte ljuga. Att säga något annat vore skitsnack, men jag respekterar beslutet till hundra procent.

Faruk ”pita” Pita

Nawwk Ersätter f0rest

Efter förlusten av f0rest till Dignitas behövde NiP hitta en ny stjärna att fylla tomrummet med. Sagt och gjort så har man nu efter mycket om och men lyckats knyta till sig den tidigare Team GamerLegion-spelaren Tim ”nawwk” Jonasson, 22.

Lämna en kommentar