Skolkampen 2020 – LBS Göteborg bäst i Sverige

  • LBS Göteborg slog LBS Stockholm Norra med 2-1 i finalen
  • Prispott på 20.000:- till klasskassan
  • LBS-skolorna plockade samtliga tre pallplatser
  • Victor ”Larva” Bruhn utsågs till MVP

Skolkampen 2020

Det var helt klart LBS-skolornas år. Utöver det faktum att LBS Göteborg tog hem vinsten i Skolkampen 2020 och därmed kan titulera sig som bästa skolan i Sverige så knep två andra LBS-skolor 2:a och 3:e plats i turneringen. Mycket imponerande. Finalen avgjordes mellan LBS Göteborg och LBS Stockholm Norra där Göteborg var snäppet större och kunde bärga titeln med en 2-1 vinst. Eventet som avgjordes i Stockholm i helgen var ett stängt event(såklart väntat på grund av rådande läge) men framåt kan vi alltid hoppas på att eventet ska locka folk.

Skolkampen 2020 arrangerades av Esportal, Inferno Online och Skolfest i samarbete med Pucko & Crownstudent och var ett mycket trevligt inslag i en annars så grå vardag just nu. Det känns som ett givande och spännande koncept för framtiden som vi får hoppas fortsätter växa framöver. I Sverige är CSGO ett av dom spel som verkligen tagit plats i samhället ända ner på utbildningsnivå.

Vana att vinna?

Årets vinnare har redan rutin i tävlingssammanhang. Tidigare i år tog LBS Göteborg även hem Gymnasieligan VT20 där flera av spelarna i helgens trupp var med. Då precis som nu låg prissumman på 20.000:- till det vinnande laget. Utöver den summan tillkom en hel del andra fina priser.

Priser till vinnarna av Skolkampen 2020

– 20 000 SEK till klasskassan 

– 5x Flak Pucko Mint 250 ml 

– 5x AOC Gaming Monitors 

– 5000 kr MVP Pris produkter hos Crownstudent.se (till 1 av vinnarna)

– 5x 300 Voi credits 

– 5x Philips OneBlade

– 5x 250 kr presentkort på Inferno Online

Victor ”Larva” Bruhn i LBS Göteborg tog hem MVP-priset i turneringen, ett extra stort grattis!

Lämna en kommentar