Eyeballers tar in artist och NHL-proffs som delägare

Eyeballers, en ikonisk svensk e-sportorganisation som under 2023 vann den svenska cupen, har i ett pressmeddelande tillkännagivit ett betydande steg i sin utveckling genom att välkomna nya delägare. Dessa delägare inkluderar den populära artisten Victor Leksell, NHL-spelaren Adrian Kempe, och grundarna av det framgångsrika spelet GeoGuessr. Deras inträde markerar en ny era för Eyeballers, som har som mål att stärka sin position på den globala e-sportscenen.

Victor Leksell, känd för sina hitlåtar och stora popularitet inom musikvärlden, tar nu steget in i e-sportvärlden som investerare. Han uttrycker sin entusiasm för denna nya satsning och ser fram emot att vara en del av Eyeballers resa. ”E-sport har alltid fascinerat mig, och att få möjligheten att investera i en så anrik organisation som Eyeballers är en dröm som går i uppfyllelse,” säger Leksell.

Adrian Kempe, NHL-spelare för Los Angeles Kings tillika legendar i Djugårdens IF, ansluter sig också till Eyeballers AB som delägare. Kempe, som själv är en passionerad gamer, ser stor potential i e-sportens tillväxt för framtiden och är glad över att kunna kombinera sitt intresse för gaming med sitt professionella liv i hockeyrinken. ”E-sport är en snabbt växande bransch, och att kunna vara med och forma framtiden för en legendarisk organisation som Eyeballers är oerhört spännande,” säger Kempe.

Eyeballers går långt tillbaka i tiden

Eyeballers, som grundades 1998, är en av Sveriges mest anrika e-sportorganisationer. De har en rik historia inom Counter-Strike och andra populära spel. Organisationens ledning ser mycket positivt på de nya delägarna och deras potential att bidra till Eyeballers framgångar både nu och framåt när det gäller. ”Att få med personer som Victor, Adrian och GeoGuessr-grundarna är ett enormt tillskott för oss. Deras passion och erfarenhet kommer att hjälpa oss att nå nya höjder”, säger representanter från Eyeballers

Investeringen från dessa framstående individer och grupper kommer att användas för att utveckla Eyeballers infrastruktur, rekrytera nya talanger och utöka deras närvaro så väl på hemmaplan som internationellt. Planerna inkluderar också att intensifiera satsningen på ungdomsprogram och utbildningsinitiativ inom e-sport, vilket kommer att bidra till att fostra nästa generation av e-sportstjärnor. Med deras stöd ser Eyeballers ut att befästa sin position som en av de ledande organisationerna inom e-sportsverige.

Lämna en kommentar